Bad boys

Ett ledmotiv till Cops. Om man inte visste bättre skulle man alla gånger utgå från att det var lite på skämt, valet av låt. Men har man sett Cops så vet man att det är allvar. De amerikanska poliserna känner sig verkligen lite som ett gäng bad boys, det märks på dem.
Dom skriker, hoppar över staket drar vapen och brottar ned civila normala, kanske lite berusade människor. De är helt out of their minds! Nästan ingenting de gör finns det blägg för, och de belägg som finns har de provocerat fram.

Now on cops: En bil i ett helt dött område i Florida råkar svänga in på en enkelriktad väg. Cops sätter på blåljus och kastar sig med sin copsbil framför de besinninglösa brottslingarna.
En kille kör bilen och hans tjej sitter bredvid honom och smuttar på en öl. Båda får handfängsel och åker i finkan. Yess.

After that in cops: En kille sitter och i sin bil ensam på en parkering, pratar i telefon, chillin out. Cops upptäcker den överilade nidingen och börjar dunka på hans ruta så han ska kliva ur bilen. När han inte gör det tappar cops förståndet och drar vapen - alla sex - och skriker på stackarn som med armarna i luften får kliva ur bilen, brottas ned på marken med knän i ryggen och nävar i nacken, på med handfängsel, PÅ MED FOTBOJA HIPP HIPP HURRA! . Alltså. Hallå.

Varför visar man sånt här på tv. De satans idioterna svärtar ju ned hela polisyrket. ÅÅåh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0